Kukkakauppa Lahden Karistossa, Kauppakeskus Karismassa.

KukkaKaristo Oy
Kauppiaankatu 2, Kauppakeskus Karisma 1 krs.
044-981 8660
info@kukkakaristo.fi

Maanantai – perjantai: 10-20
Lauantai: 10-18
Sunnuntai: 12-18

eve_valjakka

Eve Valjakka

Miten olet päätynyt alalle?

Kävin kokeilemassa peruskoulun jälkeen ravitsemusalan opiskelua. Ei tuntunut omalta jutulta. Kokeilin myös päiväkodeissa päivähoitajan töitä totesin viiden vuoden jälkeen, että tämä on nähty. Pääsin 1995 työhön tutustumiseen silloiseen Citykukkaan: marssin kauppaan sisään ja kysyin, voisinko tulla töihin. Tiesin heti ekan viikon jälkeen, että tässä se on, tämä on minun juttuni. Tykkäsin asiakaspalvelusta ja muistan sen tunteen vieläkin, miten tykkäsin ”pyöritellä” kukkia kädessä.

Miten kauan olet ollut alalla?

22v. Valmistuin puutarhuriksi 1999 ja floristiksi 2011.

Mikä inspiroi sinua työssäsi?

Eri vuodenaikojen vaihtelut ja niiden monimuotoisuus ja niihin liittyvät sesongit. ”Kukkamuodin” muuttuminen ja niistä oivaltaminen. uutuudet/ trendit ja kukat sisustuksessa.

Mikä työssäsi on parasta?

Asiakaspalvelu ja palaute asiakkaalta, kun olet onnistunut tekemään jotakin kaunista. Tykkään tehdä käsillä töitä ja työskennellä kauniissa ympäristössä. Jokainen päivä on erilainen.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Yrittäjänä aika iso osa vapaa-ajastakin menee yrityksen asioihin, paperitöihin tai  luonnonmateriaalien keräämistä luonnosta. Meillä on kolme jääkiekkoilevaa poikaa, joten jääkiekko kuuluu isona osana meidän arkeen. Meillä on myös ihana koira, beagle tyttö, joten muutenkin luonnossa liikkuminen (metsään meneminen) on minun harrastus.

Mitä haluaisit sanoa asiakkaillenne?

Tervetuloa ihanille kukkaostoksille! Olette erittäin lämpimästi tervetulleita, niin hyvänä kuin huononakin päivänä. Tule sellaisena kuin olet. Yritämme parhaamme mukaan sinua auttaa kukka-asioissa, iloisissa kuin myös surullisissa.

asta

Asta Knuuttila (Freelancer)

Miten olet päätynyt alalle?

Hei! Olen 36-vuotias perheenäiti ja olen ammatiltani floristi. Olen ollut alalla neljä vuotta. Käsillä tekeminen on ollut aina suuri osa minua ja jo pienestä pitäen olen halunnut valmistaa asioita itse. Alalle päädyin anoppini ideoimana ja päätös floristin koulutuksen hankkimisesta onkin ollut yksi elämäni tärkeimmistä asioista.

Mikä inspiroi sinua työssäsi?

Työssäni inspiroidun siitä, kun saa toteuttaa tilauksia vapaasti omaa ammattitaitoa apuna käyttäen.

Mikä työssäsi on parasta?

Työssä parasta on luovuuden käyttäminen, kaunis ja värikäs ilmapiiri, ihanat työtoverit ja rento tunnelma.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Vapaa-ajalla urheilen ja puuhastelen perheen parissa sekä kotona puutarhassa. Minulla on aina jokin projekti meneillään liittyen käsillä tekemiseen.

Mitä haluaisit sanoa asiakkaillenne?

Toivotan asiakkaillemme lämpimästi tervetuloa hymyillä varustettuun kukkakauppaamme ja viemään yhden hymyn mennessään